Яхти

С яхта МАМБО в Гърция

Bavaria 47 Под платната на комфортна ветроходна яхта в морето ваканцията се изпълва с незабравими преживявания, забавни вечери в яхтени пристанища, блаженството от безлюдни заливи и релаксация на морските вълни. Само с круиз можете да посетите най-красивите кътчета по брега на Средиземно и Егейско море, където няма да Ви заведе нито една от предлаганите екскурзии, на плаване с яхта само Ви сте тези, които сами избират маршрута! Плаването с яхта може да бъде допълнено с морски риболов и ветроходно училище. При посещения в пристанищата Ви очакват исторически паметници, магазини, най-добрите дискотеки и ресторанти по пристанищата. Ваканцията не трябва да се прекарва само на ...

Вижте още ...

Cranchi Atlantique 40

Моторна яхта Cranchi Atlantique 40, 2000г, Chart plotter, Autopilot, Radar, VHF, Satellite Antenna, Depth Sounder, Generator, A/C, Windlass, Life raft, Refrigerator - 2 pc, Microwave oven, Counter top with electrical and gas burners, 2 cabins, Bathroom/head, Bimini on flybridge, Cockpit enclosure, Covers, Cockpit and flybridge cushions, Engine - 2бр Volvo Penta D6 270 KW, Engine Hours - 750. Цена: 125000€ За повече информация свържете се с нас.

Вижте още ...

СПОРТНА ЯХТА FOUNTAINE PAJOT 30

Спортна яхта FONTAINE PAJOT, дължина - 9м, ширина - 3.04, газене - 1.80, двигател - YANMAR  11кс За повече информация свържете се с нас. ЦЕНА: 5500 евро

Вижте още ...

Продажби

Покупката на яхта е вълнуваща и отговорна задача, за която са нужни знания, малко предпазливост и добри консултанти. За да намерите най-подходящата яхта за Вас, ще изготвим проучване на пазара в съответствие с Вашите изисквания, така ще Ви помогнем в избора.

Изберете яхтата, която отговаря на Вашите желания, мечти и потребности.

1. Изберете за себе си нова или употребявана яхта ще закупите. Двата пазари са големи и активни, също така новите и употребяваните яхти имат предимства и недостатъци. Новите яхти се продават на висока цена в сравнение с относително поддържани употребявани яхти. Втората употреба яхти може да бъдат по-евтини, но включват известна част от риск и несигурност за историята на яхтата и предназначението и.

2. Помислете за посредничество, бъдете убедени ,че покупката на нова или на употребявана яхта изисква консултация със специалист за да се избегнат последващи несгоди.

3. Възложете ни професионално проучване и оглед. Наличието на експертно проучване на яхтата не е лукс, то ще Ви помогне  да получите яхта напълно проверена за щети или скрити дефекти. Ние ще Ви предоставим възможност да се завърши тази важна част от процеса.

4. Добре би било да знаете целта на покупката. Пристанищно бижу, място за срещи с приятели или яхта за далечни плавания, възможно е и съвместяване на качествата, необходимо е да си представите вероятните плавания с яхтата, както и отдалеченост, време на предполагаемите дестинации.

Вашият коментар